Latest News and Updates

Latest News and Updates of University

इतिहास र समाज कसरी जोडिन्छ ?

काठमाडौं–इतिहास र समाज कसरी जोडिएको छ ? भन्ने बिषयमा  आज एक दिने सेमिनार सम्पन्न भएको छ । काठमाडौ त्रिभुवन युनिर्भ्सिटीका प्राध्यापक चैतन्य मिश्रको अध्यक्षतामा सेमिनार त्रिभूवन युनिर्भ्सिटीमा सम्पन्न भएको हो । सामाजिक बिज्ञान प्रतिस्ठान, नेपाल–एसिया अध्यन केन्द्र, समाजशास्त्रको केन्द्रिय बिभाग र इतिहास बिषय केन्द्रिय बिभागको आयोजनामा गरेको थियो ।

Choose Article Catagories

Latest News and Updates

2017

काठमाडौं–इतिहास र समाज कसरी जोडिएको छ ?

2017
Sociology 2nd Semester EXAM routine has been published.
2017

Prof. David Seddon's talk remained insightful! Thank you those who participated.

2017

Indu Pant giving a talk on child marriage practices in Nepal, this afternoon (December 6, 2016) at CDS. A very good presentation. Well appreciated, and thank you!!

2017
Congratulations to Avash Bhandari, recipient of the Gopal Singh Nepali Memorial Research Award-2016 for his MA thesis 'Hindu School in a Secular State: Interpreting Secularism in Nepal Ved Vidhyashram'.